Om Sions Wil - verbonden in belijden

Nieuwsoverzicht

Uitbreiding Jouw Kompas APP

Gebruikt u de gratis Jouw Kompas APP al? Via een app op uw smartphone of tablet stuurt Kompas dagelijks een heldere en praktische Bijbeloverdenking. Om Sions Wil werkt aan de doorontwikkeling van de app.

verder lezen
Vacature

Vacature

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een abonneewerver en een advertentie acquisiteur!

verder lezen
Online BLOKJES aanleveren mogelijk

Online BLOKJES aanleveren mogelijk

Voortaan is het mogelijk om via internet BLOKJES door te geven. Blokjes zijn ideaal voor het vermelden van familieberichten, aanbiedingen, vakanties, activiteiten, e.d. in Om Sions Wil.

verder lezen

Om Sions Wil vernieuwt de website

Vanaf 20 okober heeft uitgeverij Om Sions Wil de website van het gelijknamige blad vernieuwd. Door nieuwe mogelijkheden en het uitbreiden van de producten van de uitgeverij was Om Sions genoodzaakt om de website vernieuwen. Tevens zijn de websites van onze beide bladen nu volledig met elkaar geintegreerd en heeft onze webshop een prominente plaats gekregen.

verder lezen

Jouw Kompas App passeert de ruim 2500 dagelijkse gebruikers

De populaire app 'Jouw Kompas' is in ruim 3 maanden de ruim 2500 dagelijkse  gebruikers gepasseerd. Onder reformatorische jongeren wordt de app breed gebruikt. Uitgeverij Om Sions Wil geeft aan door het grote gebruik verblijd te zijn en is inmiddels bezig met de uitbreiding van de mogelijkheden die de app biedt.

verder lezen

Uitgeverij Om Sions Wil lanceert mobiele app bij jongerenmagazine Kompas

Eind oktober 2016 lanceert uitgeverij Om Sions Wil de 'jouw kompas' app.  Deze app, die fungeert als digitaal dagboek voor mobiel en tablet, stuurt elke dag een korte overdenking naar de gebruiker. De gebruiker kan de overdenking doorsturen via diverse sociale media.  Diverse predikanten uit de gereformeerde gezindte werken mee aan deze app. 

De app is gratis te downloaden via jouwkompas.nu of via de app stores.

verder lezen

Uitgeverij lanceert nieuw jongerenmagazine 'Kompas'

ALBLASSERDAM – Uitgeverij Om Sions Wil te Alblasserdam hoopt per medio oktober 2016 een nieuw, interkerkelijk jongerenblad te lanceren. Het blad zal de naam Kompas dragen en voorlopig maandelijks als zelfstandig reformatorisch jongerenmagazine naast het al bestaande blad ‘Om Sions Wil’ verschijnen. Tot voor kort was van een jongerenblad voor de gehele gereformeerde gezindte nog geen sprake. Met hun jongerenblad Kompas voorziet Uitgeverij Om Sions Wil zowel jongere als oudere lezers van ‘Om Sions Wil’ in een breed gedragen behoefte. Kompas mikt op een doelgroep van jongeren van +12 tot -20 jaar oud.

verder lezen
Catalogus

Catalogus

Download hier de catalogus 2018-2019!

Download
Abonnement
€ 9,95

Abonnement

Actie: Proefabonnement 2 maanden!

Meer informatie

Ontvang onze nieuwsbrief